Mik a legtipikusabb kérdések egy angol nyelvű állásinterjún? Mik a legjobb válaszok? Mik azok a kifejezések, szófordulatok, amiket a legtöbb helyzetben használni lehet?
Több éve tartok angol nyelvű állásinterjúra felkészítést, nagyon sok pályázót segítettem hozzá jobb munkához. A lenti párbeszédben a visszajelzésekből és HR-esektől szerzett tapasztalataimat gyűjtöttem össze.

A hanganyagban megtalálhatjátok a párbeszédet, a főbb kifejezéseket angolul és magyarul, és az ismétléses feladatban gyakorolhatjátok a szavak helyes kiejtését is.

Job interview

 

Párbeszéd angolul

Ismételd a szavakat

Fontosabb kifejezések angolul és magyarul

 

A fenti párbeszéd a Mindennapi Angol Párbeszédek sorozat Középfok 2. részében található,  a teljes sorozat 4 részből áll.

⇒ 24 óra hanganyag
⇒ 2000 hasznos kifejezés
⇒ Szavak, kifejezések angolul és magyarul
⇒ Ismétléses visszakérdezős feladatok
⇒ Utazás közben is használható

Hasznos anyagok

a YouTubeon is!

A leggyakoribb nyelvvizsga szituáció típus + videós párbeszéd

A legtöbbször előforduló szóbeli szituáció típus a nyelvvizsgákon és a valós életben is, amikor egyeztetni kell a másik féllel. Meg kell beszélni egy programot, ki kell találni egy ajándékot, vagy meg kell szervezni egy bulit. Ezek a párbeszédek 4 nyelvi funkcióból épülnek fel, nézzük meg, hogyan tudjuk ezeket kifejezni?

10 tipp az angol gyakorláshoz a mindennapokban

10 tipp az angol gyakorláshoz a mindennapokban

Hogyan lehet többet kihozni a már meglévő tudásból? Hogyan lehet becsempészni az angol nyelvet a mindennapokba? Íme, 10 tipp, ami hozzá segít ahhoz, hogy napi szinten tudd fejleszteni angoltudásod minden erőlködés nélkül.

Így használd a Mindennapi Angol Párbeszédek sorozatot! Teljes lecke a cikkben

Így használd a Mindennapi Angol Párbeszédek sorozatot! Teljes lecke a cikkben

Az angol online letölthető hanganyag segítségével akár utazás, vagy sport közben tudjátok magabiztosabbá tenni az angoltudásotokat hasznos, hétköznapi szituációkon, párbeszédeken keresztül.
Mire jó?
Beszédfejlesztés, hallott szövegértés javítása, kiejtés javítása, szókincsfejlesztés.

take jelentései

20 gyakori kifejezés a take igével

A ’take’ is azok közé az igék közé tartozik angolban, amik nagyon sok jelentéssel bírnak, és rengeteg kifejezésben előfordulnak. Nézzük meg a 20 leggyakoribb ’take’-es kifejezést, és hogy mi az alapvető különbség a ’put’ és a ’take’ ige között, mert gyakran szokták keverni a kettőt.

get phrasal verbs

Mire lehet használni a get igét angolban? 16 gyakori jelentés

Az angolban van néhány olyan Jolly Joker szó, amit szinte mindenre lehet használni. Ilyenek a take, have, get vagy a make. Nézzük most meg a get ige legfontosabb jelentéseit, és egy pár fontos kifejezést, phrasal verb-öt. Ezeket nagyon gyakran használják, és segítségükkel sokszor egyszerűbben is ki tudunk fejezni dolgokat.

15 gyakori phrasal verb a put igével

15 Leggyakoribb phrasal verb a put igével. Példamondatok angolul és magyarul is. Put on, put off, put down, put away jelentései.

Utazás repülővel – hasznos párbeszéd angolul hanganyaggal

Hasznos kifejezések utazáshoz angolul és magyarul hanganyaggal

Hasznos párbeszédek utazáshoz – gyógyszertár

Hasznos kifejezések utazáshoz angolul és magyarul hanganyaggal

© Birkás Gergely 2017-2023, Minden jog fenntartva.

error: Content is protected !!