Mik a legtipikusabb kérdések egy angol nyelvű állásinterjún? Mik a legjobb válaszok? Mik azok a kifejezések, szófordulatok, amiket a legtöbb helyzetben használni lehet?
Több éve tartok angol nyelvű állásinterjúra felkészítést, nagyon sok pályázót segítettem hozzá jobb munkához. A lenti párbeszédben a visszajelzésekből és HR-esektől szerzett tapasztalataimat gyűjtöttem össze.

A hanganyagban megtalálhatjátok a párbeszédet, a főbb kifejezéseket angolul és magyarul, és az ismétléses feladatban gyakorolhatjátok a szavak helyes kiejtését is.

Job interview

 

Párbeszéd angolul

Ismételd a szavakat

Fontosabb kifejezések angolul és magyarul

 

A fenti párbeszéd a Mindennapi Angol Párbeszédek sorozat Középfok 2. részében található,  a teljes sorozat 4 részből áll.

⇒ 24 óra hanganyag
⇒ 2000 hasznos kifejezés
⇒ Szavak, kifejezések angolul és magyarul
⇒ Ismétléses visszakérdezős feladatok
⇒ Utazás közben is használható

Hasznos anyagok

a YouTubeon is!

My car was clamped – telling a short story

Tanulj angolul úközben! A párbeszéd segítségével gyakorolhatod az angol múlt idők használatát. Egyszerű vagy folyamatos múlt, past perfect és reported speech.

Szobafoglalás angolul

Szobafoglalás angolul – párbeszéd hanganyaggal, feladatokkal

Hogyan foglaljunk szobát angolul telefonon? A letölthető párbeszéd segítségével fejleszteni tudod a beszédkészségedet, hasznos kifejezéseket tanulhatsz meg. Online angol lecke kezdőknek.

Útbaigazítás angolul – Párbeszéd hanganyaggal angolul és magyarul

Hogyan igazítsunk útba egy külföldit, aki cigarettát szeretne vásárolni. Hasznos mindennapi angol párbeszéd hanganyaggal angolul és magyarul, ismétléses feladatokkal.

Útbaigazítás, hasznos párbeszéd angolul és magyarul is

Mi van, ha megállít egy külföldi az utcán, és útbaigazítást kér? Úristen, mit mondjak neki? A lenti szituációban a Hősök teréről szeretnének eljutni a Westendbe. A párbeszéden kívül, a fontosabb kifejezéseket meghallgathatod angolul és magyarul is, sőt ismétléses feladatot is találsz. Hallgasd meg a párbeszédet egy pár

Utazás repülővel – hasznos párbeszéd angolul hanganyaggal

Hasznos kifejezések utazáshoz angolul és magyarul hanganyaggal

Going to vagy will magyarosítva, hogy végre megértsd

Pofonegyszerű módszer, hogy megértsd, mikor melyik jövő időt kell használni angolban. Mi a különbség a going to vagy a will (egyszerű jövő) idő között?

© Birkás Gergely 2017-2023, Minden jog fenntartva.

error: Content is protected !!